Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Фарбање васкршњих јаја у Руми

Вазнесењци, парохијани храма Вазнесења Господњег у Руми, наставили су са још једном од својих активности, учествујући у шарању јаја на Градском тргу у Руми.

Један део најмлађих вазнесењаца, са својим родитељима, бакама и декама, дошао је у свети храм, док је друга деце, са својим најмилијима, дочекала своје другаре и свештеника на тргу, где су сви заједно, предвођени оцем Ђорђем Санчанином, парохом храма Вазнесења Господњег у Руми, приступили веселом послу шарања васкршњих јаја.

Отац Ђорђе изражава велику захвалност представницима Општине Рума и Туристичке организације Општине Рума, који су се ове године потрудили да деца у заиста величанственом програму и амбијенту дочекају празник над празницима – Васкрс.

Општина Рума и храм Вазнесења Господњег и даље настављају успешну сарадњу на добробит свих наших грађана и парохијана. За сву децу организатори су обезбедили послужење.

У организацији храма Вазнесења Господњег, следећа активност -фарбање јаја, заказана је у парохијској сали, на Велики Петак, у 16,30 часова.