Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ТУРНИР У СТОНОМ ТЕНИСУ ЗА МИНУ ПОШАРАЦ

У суботу, 29. aприла 2023. године, румски Вазнесењски храм опет је представљао место где су се сабрали млади људи, како би пружили подршку својој суграђанки Мини Пошарац, која води борбу са опаком болешћу. У парохијској сали храма Вазнесења Господњег, с почетком у 15.30 часова, одигран је хуманитарни турнир у стоном тенису за Мину.

Чланови Светосавске омладинске заједнице, на челу са јерејом Ђорђем Санчанином, организовали су све што је потребно како би се ова манифестација успешно реализовала. Овом приликом, захваљујући људима добре воље, скупљено је 49.230 динара и 100 евра за нашу суграђанку Мину Пошарац, а сутрадан, на Светој Литургији, прикупљено је још 8.580 динара, што укупно износи 57.810 динара и 100€.

Прво место у хуманитарном турниру освојио је протојереј-ставрофор Винко Мишановић, друго Раде Стојисављевић а треће место је припало Алекси Страљину. Најмлађи учесник био је десетогодишњи Александар Малетић. Чланови Светосавске омладинске заједнице храма Вазнесења Господњег у Руми организовали су и послужење за све учеснике турнира.

Велику захвалност изражавамо према свештеницима из Архијерејског намесништва румског, који су се одазвали апелу надлежног свештеника, јереја Ђорђа Санчанина и то: протојереју-ставрофору Винку Мишановићу, протојереју Драгану Арсеновићу, јереју Стеви Ковачеву и јереју Марку Јањићу.