Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ДОБРОТВОРНИ ТЕНИСКИ ТУРНИР

При храму Свeтих Кирила и Методија у Сремској Митровици, на празник Зачећа Свете Ане, 22. децембра, окупио се велики број људи добре воље да би пружили подршку девојци Александри Динић, оболелој од тумора на мозгу. Александра је велики борац и њена велика шанса за излечење је у терапији коју прима на клиници у Немачкој, за коју је потребан новац. Тим поводом организовано је више хуманитарних акција, па су парохијани при храму Светих Кирила и Методија, на челу са својим парохом, протојерејем-ставрофором Савом Ракитом, нашли начин да скрену пажњу да је наше мало за неког заиста много и да смо заједно јачи и бољи.

Тако је у петак, у Светосавском дому, у порти храма у насељу Камењар, организован турнир у стоном тенису, где су сви учесници, како играчи – тако и навијачи, давали свој прилог за нашу Александру. Турнир су обележили добра организација, врхунски стони тенис и пуно позитивних емоција. Од 48 стонотенисера најбољи је био Младен Недељковић из Сремске Митровице, који је, од оца Саве, за успомену и на дар добио икону и захвалницу. Присутни су били и чланови породице Динић, а Ненад, Александрин тата је, на крају турнира, похвалио организаторе, такмичаре и захвалио се на пажњи и на прикупљеном новцу за његову ћерку.

У нади да ће још неко пожелети да пружи подршку казаћемо да је број за Александрин живот 1360 који се шаље СМС поруком на 3030.