Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Такмичење из верске наставе у Архијерејском намесништву земунском

У суботу, 1. јуна текуће године, у црквеној сали храма Свете Петке у Бољевцима одржано је такмичење из верске наставе, у коме су узели учешћа ученици школа са територије Архијерејског намесништва земунског.

После прочитане молитве присутне је поздравио домаћин сабрања, протојереј-ставрофор Драган Гвозденовић, чијом љубављу је припремљено послужење за све учеснике, као и ручак за чланове жирија, који су чинили: презвитер Стефан Гавровски, мастер теолог, као и професори разредне наставе ОШ ,,Бранко Радичевић“ из Бољеваца: Мирјана Живановић и Адела Челебић.

Техничку подршку и помоћ при организацији пружили су: координатор за верску наставу при Архијерејском намесништву земунском, вероучитељица Драгана Кончаревић, и вероучитељ Данило Петров. За све учеснике припремљени су пригодни дарови сходно резултатима такмичења, ком је присуствовао и архијерејски намесник земунски, протојереј Страхиња Голијан.

После одржаног такмичења, пригодним речима испред Одбора за верску наставу окупљенима се обратио свештеник Стефан Гавровски, захвалиши се деци на труду и учешћу, као и њиховим вероучитељима на свеукупном ангажовању у раду са повереном им децом.

 

презвитер Стефан Гавровски